Lovaš Đijanta

Lovaš Đijanta

Az óbecsei Népkönyvtár és a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör községi szintű rajzpályázatot hirdetett a Magyar Népmese Napja alkalmából az óvodás és elsős gyerekek részére. A pályázatra összesen 120 rajz érkezett. A rajzokat Stepanov Toll Eleonóra okleveles képzőművész értékelte.

Az óbecsei Népkönyvtárban ma a Magyar Népmese Napjáról méltóan emlékeztünk meg. A Népkönyvtár és a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör szervezésében három különböző helyszínen egyidőben 53 tanuló mondott mesét Arany László mesegyűjteményéből. A "Ma én mesélek..." verseny három kategóriában lett meghirdetve. A rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

Az óbecsei Népkönyvtárban ma a Magyar Népmese Napjáról méltóan emlékeztünk meg. A Népkönyvtár és a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör szervezésében három különböző helyszínen egyidőben 53 tanuló mondott mesét Arany János mesegyűjteményéből. A "Ma én mesélek..." verseny három kategóriában lett meghirdetve. A rendezvényt a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

U četvrtak 8. avgusta u 20h na letnjoj pozornici Narodna Biblioteke Bečej, nastupiće "Garden Quartet". Repertoar će biti raznovrstan, od klasične muzike, preko filmske do pop & rock obrada. Dobrodošli!!!

Augusztus 8-án, csütörtökön 20.00 órakor az óbecsei Népkönyvtár nyári színpadán fellép a "Garden Quartet". A repertoár változatos lesz, a klaszikus zenétől kezdve a filmzenén át a pop-rock feldolgozásokig. Várjuk Önöket!!!

1. oldal / 2

Пратите нас на Фејсбуку

ОПШТИНА БЕЧЕЈ

© 2018 НАРОДНА БИБЛИОТЕКА - БЕЧЕЈ NÉPKÖNYVTÁR -ÓBECSE All Rights Reserved.