Библиотекарке гошће на програму амбасада Индонезије, Јапана и Кореје

По позиву Амбасаде Јапана у Србији, представнице Библиотеке присуствовале су догађају „Летње делиције“ #SummerDelicacies, удруженом културном и кулинарском програму амбасада Индонезије, Јапана и Кореје у Србији.
May be an image of 6 people, people standing, suit and indoor
У трочасовном програму, представљена је музика и уметност три земље, уз понуду посебне врсте хране и пића. Наиме, с обзиром да су Јапан, Индонезија и Кореjа познате по врелим и влажним летима, ове земље имају и традицију стару преко хиљаду година у спремању оброка који су лагани и освежавајући.
May be an image of 9 people and people standing
Подсећамо, ове године бележи се јубилеј од 140 година пријатељских односа Јапана и Србије, а Народна библиотека-Бечеј успешно је реализовала пројекат “Викенд у Јапану“ у марту 2022 уз покровитељство Јапанске фондације.
May be an image of text that says 'Summer Delicacies A Joint Cultural and Culinary Event by the Indonesian, Japanese, and Korean Embassies in Serbia #SummerDelicacies_Belgrade #SummerDelicacies_Belgrade #Indonesia_Japan_Korea @indonesiainbelgrade @ambasada_japana_u_ srbiji @koreainserbia'

Датум

јун 16 2022
Истекао догађај

Време

Целодневни
sr_RSSR