Додељена „Повеља културе“ Народне библиотеке-Бечеј

Народна библиотека-Бечеј први пут је ове године установила годишњу награду „Повеља културе“, за  појединце и организације чији здопринос развоју културе у локалној заједници је препознат од радника у култури и грађанстваа.

Ове године, Повеља је уручена компанији „Костел ДОО Бачко Градиште“, земљорадничкој задрузи „Тиса“ из Б.Петровог Села и Ненаду Сретеновићу. Уручење је уприличено у четвртак 9.јуна у 19.00.

May be an image of 3 people, people standing and outdoors

 

Образложење:

Костел ДОО обезбеђује редован упис свих запослених у библиотеку, отворено подржава и промовише библиотечке програме међу запосленима, што је вид друштвено одговорног пословања од огромног значаја за локалну заједницу и представља пример добре праксе.

Повељу културе додељујемо Земљорадничкој задрузи Тиса из Бачког Петровог Села за несебичну подршку, захваљујући којој наша установа превазилази изазове са којима се суочава, првенствено оне техничке природе, савлађује их и даље напредује.

Из редова физичких лица, наших суграђана, Повељу културе додељујемо Ненаду Сретеновићу из Бечеја. Захваљујући његовом раду, од заборава су сачуване многе културне манифестације у овом граду, па тако и библиотечки садржаји. За сарадњу и подршку у реализацији програма за децу, младе и одрасле, годинама уназад.

Датум

јун 09 2022
Истекао догађај

Време

7:00 pm - 8:00 pm
sr_RSSR