Наградни конкурс за идејно решење плаката

Народна библиотека-Бечеј позива све заинтересоване особе, без обзира на узраст и место пребивалишта, да учествују на наградном конкурсу за идејно решење плаката за предстојећу ,,Недељу џентлмена“, која ће се реализовати од 04. до 09. јуна 2023. године.
Упутство за учешће:
– Пожељно је да плакат одговара теми и природи манифестације Недеља џентлмена
– Идејно решење за плакат мора бити оригинално дело аутора/ке или групе аутора/ки и не сме садржати делове другог ауторског дела
– Конкурсни рад послати у JPEG формату (RGB, димензије А3/72 dpi) и достављен на имејл адресу maticna.becej@gmail.com (са назнаком ,,Плакат“ ); у имејлу обавезно навести податке о аутору/ки или ауторском тиму : име, имејл адреса и контакт телефон
– Након избора најбољег идејног решења, аутор/ка ће бити ангажован/а у реализацији плаката (PDF формат, CMYK, димензије А3/300 dpi за дигиталну штампу). Победнички рад постаје власништво Библиотеке која га даље може користити у целости или у појединостима, уз поштовање ауторских права.
– У финалној реализацији, плакат треба да садржи назив манифестације, датум и место одржавања као и лого Народне библиотеке – Бечеј, покровитеља манифестације и других сарадника/донатора (Библиотека доставља ове податке накнадно)
– Предвиђена новчана награда за најбоље идејно решење и финалну реализацију износи 5000 динара
-Сви радови који уђу у ужи избор биће изложени на друштвеним мрежама и веб страници Библиотеке
– У одабиру најбољег идејног решења учествују библиотекари
– Предајом рада учесници/це прихватају наведене пропозиције конкурса
– Крајњи рок за слање идејних решења је 13.мај 2023.године
ℹ️ Више о манифестацији ,,Недеља џентлмена“
Недеља џентлмена је једнонедељна манифестација Народне библиотеке-Бечеј која се реализује једном годишње од 2017. године. Примарни циљ манифестације је промоција различитих библиотечких садржаја мање заступљеној популацији међу корисницима библиотеке, а то су млади и мушкарци. У оквиру Недеље џентлмена, посебно се афирмишу садржаји из области књижевности, уметности и науке. Гости и гошће манифестације често су познати појединци, етаблирана имена из наведених области, представници различитих удружења, организација и институција, а посебна пажња даје се и почетницима, као и ствараоцима из Бечеја и околине. Информације о манифестацији у претходним годинама могу се пронаћи даљим претраживањем на вебсајту Библиотеке, као и на сајтовима локалних и регионалних медија.

Датум

мај 05 - 13 2023
Истекао догађај
sr_RSSR