VILÁGJÁRÓ

2024.05.22-én az óbecsei Népkönyvtár felnőtt- és gyermekosztálya közös szervezésében tartottuk meg a Világjáró című rendezvényünk, melynek vendégelőadója a temerini Gyurik Attila volt. Nem véletlen az esemény időzítése, hiszen előttünk a nyár, a nyaralások, a szabadságok, az utazás, pihenések, barangolások időszaka.
Ezért egy olyan személyt hívtunk meg vendégül, aki a leghitelesebben tud tanácsokat adni, felhívja figyelmünket a különféle utazási lehetőségekre, előnyökre, esetleg hátrányokra, mire kell feltétlen odafigyelnünk mielőtt útnak indulunk, hiszen ő egyben a temerini Abeona Trips turisztikai iroda igazgatója is, valamint több év, ország, tapasztalat van már a “tarsolyában”. Az élményeit is megosztotta velünk, hiszen eddig három kontinens 35 országába és több mint 200 városába jutott el melyek között több mint 20 főváros is listára került, és természetesen a nézők által feltett kérdésekre is választ adott. 
Megismerhettük Őt, a munkásságát vagy talán hivatását, hobbiját, mindennapjait, élményeit, kicsit közelebbről is. Köszönjük szépen őszinteségét, az élményt és a közreműködést.

Датум

мај 22 2024
Истекао догађај

Време

Целодневни
sr_RSSR